My Community

General Category => Forum Stuff => Topic started by: forumdude on October 15, 2019, 02:22:19 AM

Title: Some problems sort of fixed
Post by: forumdude on October 15, 2019, 02:22:19 AM
Hey Dudes, you probably notice that the theme here has changed. Looks a bit less Lebowski. It's because there were some serious problems with the site and I had to reinstall the forum software. In doing so, I couldn't get the Lebowskiish theme to be responsive on mobile devices anymore. I'm not sure how I did it previously.

Also, the plugin that was causing the problems seems to have been the "pretty URL" plugin. So now the urls are ugly (they look like 'https://dudeism.com/smf/index.php?topic=2.0' instead of https://dudeism.com/smf/some-nice-link-etc-etc)

Sorry for the bummers
Title: Re: Some problems sort of fixed
Post by: forumdude on October 15, 2019, 04:20:49 AM
Ah, I figured out how to get the Lebowski theme back. I set it to show on computers, while the bluey one is used for mobile devices.

So the only change is the URLs. No idea how to fix that. If you've linked to a forum topic in the past, it probably won't work as the URL is different
Title: Re: Some problems sort of fixed
Post by: BikerDude on October 16, 2019, 02:07:38 PM
I dig the style Dude.
Title: Re: Some problems sort of fixed
Post by: Burnout on October 20, 2019, 12:21:21 AM
Was this the problem to do with new users not being able to post?

If your reading this, I?ve learnt how to reply.

Title: Re: Some problems sort of fixed
Post by: DigitalBuddha on October 29, 2019, 09:25:42 PM
Awesome work, Forumdude, Problem solved, time to burn a J.